Svenska Suzukiförbundet
Svenska Suzukiförbundet
Svenska Suzukiförbundet
Ni befinner er på: Lärarutbildning ▷ Presentation av lärare, uppdaterad 13-10-2022.    

Svenska Suzukiförbundet

Leif Elving

 

suzukimetoden
 

 

 

Leif Elving är av ESA diplomerad lärarutbildare. Har en Master in Music Performance från SIUE at Edwardsville i USA, där han studerade för Professor John Kendall. Leif har även studerat för Shinichi Suzuki i Japan. Leif har tjänstgjort främst inom den Kommunala Musikskolan och i privata Suzukigrupper. Han har under många år undervisat vid kurser och studiedagar på workshops för lärare och elever i Sverige och utomlands.

Bor i Falun där han vid sidan om undervisningen är konsertmästare i Dalarnas Orkesterförening, en amatörorkester som regelbundet ger symfonikonserter. Folkmusiken är ett stort intresse och Leif spelade till sig titeln Riksspelman 2001. Här i Falun har Leif startat Elvings Spelmanskapell, ett "band" som spelar folkmusik. I dagarna släpper gruppen sin 3:e CD!

 

>> Tillbaka till Aktuella Teacher Trainers

 

 

Sök på swesuzuki.org

 

 

© Innehållet (texten): Svenska Suzukiförbundet 2022.
© Bilder: angivet under resp. bild, annars okänd.
© Grafik inte specifikt Suzukiförbundet & layout och bakomliggande koden: Nuncius.

 

 

Suzukimetoden för trumpet    Suzukimetoden för piano    Suzukimetoden för violin    Suzukimetoden för viola    Suzukimetoden för kontrabas, kontrabaslärare, kontrabasundervisning    Suzukimetoden för cello    Suzukimetoden för gitarr    Suzukimetoden för orgel    Suzukimetoden för flöjt    Suzukimetoden SECE    Violinkurs21