Svenska Suzukiförbundet
Svenska Suzukiförbundet
Svenska Suzukiförbundet
  Ni befinner er på: Lärarutbildning ▷ Presentation av lärare, uppdaterad 13-10-2022

Svenska Suzukiförbundet

Presentation av kurslärare — violoncell: Haukur F. Hannesson

 

suzukimetoden
Foto: Jane Sherwood

 

Haukur F. Hannesson är cellolärare i Västerås, där han undervisar över 40 celloelever, Suzukigrupper och orkestrar. Han har undervisat Suzuki cello sedan 1982 och är av Europeiska Suzukiförbundet (ESA) legitimerad Suzukilärarutbildare.

Haukur var i många år ordförande i Europeiska Suzukiförbundet och även ordförande och styrelsemedlem i Internationella Suzukiförbundet. Han är nu ESAs hederspresident.

Haukur är ordförande för The Suzuki Teaching Trust (STT), en stiftelse i England vars syfte är att stödja Suzukilärarutbildning i nya och framväxande Suzukiländer.

Han är även suppleant i Svenska stråklärarförbundets styrelse.

 

>> Tillbaka till Aktuella lärarkurser

 

ESA TT/Exam/Appointments Manuals        suzukimetoden, violin       
Suzukimetoden för trumpet    Suzukimetoden för piano    Suzukimetoden för violin    Suzukimetoden för viola    Suzukimetoden för kontrabas, kontrabaslärare, kontrabasundervisning    Suzukimetoden för cello    Suzukimetoden för gitarr    Suzukimetoden för orgel    Suzukimetoden för flöjt    Suzukimetoden SECE
Sök på swesuzuki.org

 

GDPR
© Innehållet (texten): Svenska Suzukiförbundet 2021.
© Bilder: angivet under resp. bild, annars okänd.
© Grafik inte specifikt Suzukiförbundet samt layout och bakomliggande koden: Nuncius.

Suzukimetoden innebär att vi använder musik och kärlek till att stimulera barnets nyfikenhet på livet. Vi vill med musiken som medel utveckla glädjen i både musikaliskt och socialt samspel, empati, förmågan att uppträda och mycket mer.