Svenska Suzukiförbundet
Svenska Suzukiförbundet
Svenska Suzukiförbundet
Ni befinner er på: Kurser & Läger ▷ Externa kurser, uppdaterad 23-01-2023    

Externa kurser och läger

"Externa" syftar på "där ELEVER är målgruppen" bland alla kurser och läger i Sverige som presenteras på swesuzuki.org. Externa kurser som syftar på lärare som målgrupp (vidareutbildning av lärare) presenteras under Extern lärarutbildning av intresse för SSZ. Kurser och läger som presenteras på detta uppslag kan vara av intresse för Svenska Suzukiförbundets medlemmar, även om de inte följer Suzukimetoden.

 

STRÅKMUSIKLÄGER PÅ USKAVIGÅRDEN 2023

mellan Nora och Lindesberg, onsd 19-26 juli

Lena Brodin

 

 

 

Målgrupp:
7 – 100 år. Minst 1 års studier – alla nivåer före musikhögskola, stud och amatörer på fiol, viola, cello, k-bas. Spelande föräldrar kan anmäla sig som deltagare. Du som spelat förut, kom och rosta av dig!

Innehåll:
Gruppundervisning, orkester (3 nivåer), kammarmusik. Stor vikt vid ergonomiskt spelsätt. Kvällssamling m gem. spel. Yngre barn bör ha med en vuxen för övning och stöd. Deltagarna skall vara beredda att spela upp ett kort stycke för inplacering i rätt grupp.

Anmälan:
Senast 30/4 genom att fylla i bifogade talong, skicka den med post samt betala = "överför" anmälningsavgiften till Lena Brodin, kursledare

Info och anmälan

 

 

ESA TT/Exam/Appointments Manuals        suzukimetoden, violin       
Sök på swesuzuki.org

 

© Innehållet (texten): Svenska Suzukiförbundet 2021.
© Bilder: angivet under resp. bild, annars okänd.
© Grafik inte specifikt Suzukiförbundet & layout och bakomliggande koden: Nuncius.

 

Suzukimetoden för trumpet    Suzukimetoden för piano    Suzukimetoden för violin    Suzukimetoden för viola    Suzukimetoden för kontrabas, kontrabaslärare, kontrabasundervisning    Suzukimetoden för cello    Suzukimetoden för gitarr    Suzukimetoden för orgel    Suzukimetoden för flöjt    Suzukimetoden SECE