Svenska Suzukiförbundet
Svenska Suzukiförbundet
Svenska Suzukiförbundet
  Ni befinner er på: Lärarutbildning ▷ Presentation av lärare, AnnaMaria Hedin uppdaterad 21-11-2019

Svenska Suzukiförbundet genomför

Piano-flöjt-trumpet-Suzukiläger sommaren 2020

Presentation av kurslärare — piano: AnnaMaria Hedin

 

suzukimetoden
© AnnaMaria Hedin

 

AnnaMaria Hedin heter jag och bor i Örebro sedan fem år tillbaka där jag startat min egen Suzukistudio – Musikskolan Fru Musica. Jag är uppvuxen i Uppsala där jag tog lektioner i piano vid kommunala musikskolan och i orgel för en av organisterna i Domkyrkan. Där sjöng jag också i kör, och det var i tonåren som jag bestämde mig för att utbilda mig till kyrkomusiker. Men jag gick flera utbildningar på Musikhögskolan i Stockholm. Musikundervisning, barnkör och musikteori var också starka specialintressen. Där och då fick jag också upp ögonen för Suzukimetoden, som under min studietid introducerades i Sverige. Men inte förrän många år senare fick jag tillfälle att fördjupa mina kunskaper om den för att så småningom praktiskt börja tillämpa denna fantastiska undervisningsfilosofi.

Förförra årets läger, med kombinerad undervisning för tre olika instrument, gav mersmak. Då medverkade jag som ackompanjatör. Förra året hade jag det hedrande uppdraget att vara pedagogiskt ansvarig som jag nu har igen för komboläger 2020. Hoppas det är många som vill vara med och berikas av alla musikaliska möten i Lunnevad 2020!

 

>> Tillbaka till Piano-flöjt-trumpet-Suzukiläger sommaren 2020

 

 

 

   
Suzukimetoden för trumpet    Suzukimetoden för piano    Suzukimetoden för violin    Suzukimetoden för viola    Suzukimetoden för kontrabas, kontrabaslärare, kontrabasundervisning    Suzukimetoden för cello    Suzukimetoden för gitarr    Suzukimetoden för orgel    Suzukimetoden för flöjt    Suzukimetoden SECE
Sök på swesuzuki.org

 

GDPR
© Innehållet (texten): Svenska Suzukiförbundet 2019.
© Bilder: angivet under resp. bild, annars okänd.
© Grafik inte specifikt Suzukiförbundet samt layout och bakomliggande koden: Nuncius.

Suzukimetoden innebär att vi använder musik och kärlek till att stimulera barnets nyfikenhet på livet. Vi vill med musiken som medel utveckla glädjen i både musikaliskt och socialt samspel, empati, förmågan att uppträda och mycket mer.